Interessante links

Informatie over o.a. onze metaalzetterij, stalen baby coils en advies, voorlichting en onderzoek voor het gebruik van staal in de bouw


  Meer weten over staal en haar mogelijkheden  Metaalzetterij de Betuwe

  Bent u op zoek naar passend zetwerk? Metaalzetterij de Betuwe (MZB), onderdeel van ArcelorMittal Construction Nederland biedt de oplossing! Onze metaalzetterij produceert alle voorkomende zetwerken voor met name de utiliteitsbouw, agrarische- en koel- & vrieshuizenbouw. U bepaalt zelf de vorm en de afmetingen van het zetwerk

  Meer informatie >
     Coil Supply Center

  Coil Supply Center, onderdeel van ArcelorMittal Construction Nederland, is leverancier van zogenoemde “stalen baby coils” voor de Nederlandse markt. Coil Supply Center richt zich met name op bedrijven die coilmateriaal en/of vlakke stalen materialen verwerken tot eindproducten. Er is altijd voorraad!

  Meer informatie >
     Constructalia

  De staal constructiewebsite van ArcelorMittal

  Meer informatie >
     ArcelorMittal Corporate

  ArcelorMittal is 's werelds grootste staal en mijnbouw bedrijf. Geleid door een filosofie om veilige, duurzame staal te produceren, is de toonaangevende leverancier van hoogwaardig staal producten in alle belangrijke markten zoals automotive, bouw, huishoudtoestellen en verpakking. ArcelorMittal is aanwezig in 60 landen en heeft een industriële aanwezigheid in 19 landen.

  Meer informatie >
     ArcelorMittal Staalhandel

  is onderdeel van ArcelorMittal Distribution Solutions, de distributiedivisie van ArcelorMittal. Een team van gespecialiseerde medewerkers denkt actief met u mee bij het vinden van de juiste oplossing. Zowel voor het flexibel uitvoeren van uw dagelijkse orderstroom als voor het slagvaardig begeleiden van de meest complexe projecten. Dat maakt ArcelorMittal Staalhandel tot een veelzijdige partner in staal.

  Meer infomatie >
     Bouwen met Staal

  Bouwen met Staal is actief in promotie, advies en voorlichting, kennisoverdracht en onderzoek voor het gebruik van staal in de bouw.

  Meer informatie >